A DALNOK ÉS A KÖLTŐ

Thököly Vajk és Fábián Zoltán olyan két kivételes tehetségű személyiség, akik az elmúlt években jelentős hatást gyakoroltak a zene és irodalom területén. A Dalnok és a költő közös tevékenysége nem csak a művészi világban hozott létre izgalmas találkozást, hanem az emberek szívében is maradandó nyomot hagyott.

A Dalnok és a költő:

Thököly Vajk és Fábián Zoltán találkozása és közös munkája nem véletlen volt. Mindketten arra törekedtek, hogy a művészet erejét felhasználva érzelmi és intellektuális hatást gyakoroljanak a közönségre. Fábián Zoltán, aki énekeseként és előadóművészként vált ismertté, a dalokban és a színpadi produkciókban az érzelmi mélységet és a belső világot keresi. Thököly Vajk pedig költőként a szavak erejét és a képzelet határtalanságát használja fel műveiben. Amikor a két tehetség összetalálkozott, azonnal rájöttek, hogy közös teret találtak, ahol az ének és a szó egyesülhet, hogy lenyűgöző élményt teremtsenek.

Közös projektek:

Az egyik legemlékezetesebb közös projektjük egy színházi előadás volt, ahol Fábián Zoltán énekelte Thököly Vajk verseit. Az előadásban a Dalnok és a költő együttműködve egy olyan atmoszférát teremtett, ahol a zene és a szó harmóniában lélegzett egymással. Fábián Zoltán hangjának ereje és szenvedélye tökéletesen átadta Thököly Vajk szavainak mélységét és líraiságát. Az előadás lenyűgözően hatott a közönségre, akik egy olyan művészi élmény részesei lehettek, amely a zene és az irodalom határait feszegette.

2023-ban a XIV. Gerjeni Duna-Rock Motoros találkozó pénteki programját (2023.07.21. 16:00) is különlegesség teszik majd, amit a Duna-Rock RÍMpad előz meg 13:00 órától. Az itt faragott rímek is megzenésítésre kerülnek.

Nagyon sok szeretettel várjuk az érdeklődőket az eseményre. A megvásárolt jegyek nem csak erre az eseményre, hanem a pénteki nap összes koncertjére is szólnak.

Cool Facebook Widget